Visie

Wanneer je staat in je innerlijke kracht
lever je moeiteloos en met plezier
jouw eigen specifieke bijdrage aan het leven.

Wie is kleurrijk in je vel.

Petra is kleurrijk in je vel

Mijn naam is Petra de Roos. Geboren in september 1967 in het plaatsje Minnertsga gelegen op de Friese klei vlakbij de Waddenzee.
Een omgeving van rust en ruimte.

Mijn leven kan een bewogen leven worden genoemd.
Mijn jeugd stond in het teken van opgroeien en het samenleven met een gehandicapte broer. Mijn volwassen leven is getekend door in 2003 te worden geconfronteerd met het overlijden van mijn echtgenoot; de vader van onze twee nog heel jonge dochters.
Deze twee gebeurtenissen hebben mijn leven gekleurd en gevormd tot wie ik ben: Een vrouw met doorzettingsvermogen en veerkracht. Sterk door haar gevoeligheid, iemand die haar kwetsbaarheid durft te tonen. Een vrouw die oprecht in het leven staat met veel empathie voor de medemens.

In de loop der jaren heb ik een aantal trainingen, opleidingen, cursussen en lezingen gevolgd met als doel inzicht te krijgen in mijn leven; bewustwording omtrent gebeurtenissen welke plaats vonden in mijn leven.

Mijn wens is om een bijdrage te mogen leveren aan jouw zoektocht naar inzicht en bewustwording in jouw leven. Om de kleur die in jouw leven aanwezig aan het licht te brengen. Zodat jij in je kracht kan staan en je volledig potentieel gaat leven. Je jezelf rijk kleurt!


Cursussen/trainingen: