Visie

Wanneer je staat in je innerlijke kracht
lever je moeiteloos en met plezier
jouw eigen specifieke bijdrage aan het leven.

Kleurrijk als basis met een kleuroscoop

Ontdek wat jouw persoonlijke kleuren je vertellen over jouw levensloop, karakter en ontwikkelingsmogelijkheden door het laten maken van jouw eigen kleuroscoop (horoscoop in kleur).

Kleuroscoop

Kleuroscoop.

Mensen zijn verbonden met kleur. Kleuren beïnvloeden je stemming, je persoonlijkheid en je emoties. Gezegden als : “als een rode lap op een stier”, of “hij ziet geel van jaloezie”, of “zij heeft een hart van goud”, geven aan dat kleuren in grote mate zijn geïntegreerd in ons leven en een grote impact hebben op ons leven.

Vraag jij je regelmatig af waarom je hier op aarde bent of wat je doel in dit leven is?
Vraag je je af waarom je steeds tegen dezelfde dingen aan loopt?
En word je daarmee geconfronteerd met jezelf, je houding, je gedrag?

Kleuroscoop geboorte profiel

Een kleuroscoop geeft inzicht in de wijze waarop kleuren jouw levensloop beïnvloeden en kunnen ondersteunen. Een kleuroscoop vertelt wie je bent en wat jou drijft in het leven. Zoals een horoscoop iets zegt over de invloed van planeten, zo geeft een kleuroscoop informatie over kleuren die je leven beïnvloeden.

Ben je nieuwsgierig welke unieke kleurencode jij hebt?

Laat dan jouw eigen kleuroscoop maken en ontdek wat jouw persoonlijke kleuren je vertellen over jouw levensloop, karakter en ontwikkelingsmogelijkheden.

Een kleuroscoop is opgebouwd uit een aantal onderdelen, zoals de beschrijving van de kleur van:

Naast het op laten maken van een kleuroscoop voor jezelf is het ook mogelijk een kleuroscoop te laten maken voor een ander zoals voor jouw kind of kleinkind. Een kleuroscoop is namelijk een prachtig en uniek geschenk om cadeau te geven bij de geboorte van een kind.

Kleuroscoop jaar profiel

Ook bestaat de mogelijkheid om een kleuroscoop te laten maken van een bepaald levens jaar. Bijvoorbeeld het jaar waarin een huwelijk plaatsvindt of wanneer iemand 21 jaar wordt. Je krijgt dan inzicht in hoe bepaalde kleuren dat betreffende jaar invloed op je leven hebben en wat je daar mee kunt doen.

Workshop kleuroscoop op locatie

Lijkt het je leuk om samen met een groep vrienden, vriendinnen, collega’s zelf aan de slag te gaan en op deze wijze meer inzicht te krijgen in jouw persoonlijk kleurpalet dan kan ik ook bij je langskomen voor het geven van een workshop.