Visie

Wanneer je staat in je innerlijke kracht
lever je moeiteloos en met plezier
jouw eigen specifieke bijdrage aan het leven.

Kleuroscoop.

Mensen zijn verbonden met kleur. Kleuren beïnvloeden je stemming, je persoonlijkheid en je emoties. Gezegden als : “als een rode lap op een stier”, of “hij ziet geel van jaloezie”, of “zij heeft een hart van goud”, geven aan dat kleuren in grote mate zijn geïntegreerd in ons leven en een grote impact hebben op ons leven.

Vraag jij je regelmatig af waarom je hier op aarde bent of wat je doel in dit leven is?
Vraag je je af waarom je steeds tegen dezelfde dingen aan loopt?
En word je daarmee geconfronteerd met jezelf, je houding, je gedrag?

Kleuroscoop geboorte profiel

Een kleuroscoop geeft inzicht in de wijze waarop kleuren jouw levensloop beïnvloeden en kunnen ondersteunen. Een kleuroscoop vertelt wie je bent en wat jou drijft in het leven. Zoals een horoscoop iets zegt over de invloed van planeten, zo geeft een kleuroscoop informatie over kleuren die je leven beïnvloeden.

Ben je nieuwsgierig welke unieke kleurencode jij hebt?

Laat dan jouw eigen kleuroscoop maken en ontdek wat jouw persoonlijke kleuren je vertellen over jouw levensloop, karakter en ontwikkelingsmogelijkheden.

Elke naam en geboortedatum heeft haar eigen unieke kleurtrilling. De kleuren drukken uit wie je bent, wat je wilt en op welke manier je reageert. De kleuroscoop geeft informatie over je verlangens, sociale vaardigheden, talenten, beroep- en studiemogelijkheden.

Een kleuroscoop is opgebouwd uit een aantal onderdelen, te weten het beschrijven van de kleur van:

Naast het op laten maken van een kleuroscoop voor jezelf is het ook mogelijk een kleuroscoop te laten maken voor een ander zoals voor jouw kind of kleinkind. Een kleuroscoop is namelijk een prachtig en uniek geschenk om cadeau te geven bij de geboorte van een kind.

Kleuroscoop jaar profiel

Verder bestaat er een mogelijkheid om een kleuroscoop te laten maken van een bepaald levens jaar. Een mooi voorbeeld hiervoor is het jaar waarin een huwelijk plaatsvindt of wanneer iemand 21 jaar wordt. Er wordt dan inzicht gegeven hoe bepaalde kleuren dat betreffende jaar invloed op je leven hebben en wat je daar mee kunt doen.

Werkwijze

Je krijgt een aanvraagformulier toegezonden met de vraag om bepaalde gegevens zoals bijvoorbeeld jouw namen en geboortedatum in te vullen. Vervolgens maak ik een kleurenanalyse van de gegevens die ik van jou heb ontvangen. Zo ontstaat er een persoonlijke kleurencombinatie: jouw kleuroscoop geboorte profiel of jouw kleuroscoop jaar profiel. Deze werk ik voor je uit en zend ik je toe. Zo ontvang je een naslagwerk wat je elk gewenst moment weer even kunt oppakken; een geschenk voor de rest van je leven!

Workshop kleuroscoop op locatie

Lijkt het je leuk om samen met een groep vrienden, vriendinnen, collega’s zelf aan de slag te gaan en op deze wijze meer inzicht te krijgen in jouw persoonlijk kleurpalet dan bestaat er ook de mogelijkheid dat ik bij je langskom voor het geven van een workshop.