Visie

Wanneer je staat in je innerlijke kracht
lever je moeiteloos en met plezier
jouw eigen specifieke bijdrage aan het leven.

Kleurenanalyse.

Ieder mens is uniek en mooi. Wat is er mooier dan die schoonheid te accentueren? Kleuren zijn bepalend voor uitstraling, zelfvertrouwen en hoe jij overkomt op de buitenwereld. Er is een aantal kleuren die van nature bij je passen en bepalend zijn voor welke kleuren het beste bij jou passen: je huidteint, de kleur van je ogen en je haarkleur.

Maar hoe komt het dat die ene kleur je absoluut niet staat, en dat je bij de andere kleur helemaal straalt?

Ben je nieuwsgierig welke unieke kleuren jou het meest flatteren?

Maak dan een afspraak voor een uitgebreide kleurenanalyse en ontdek welke kleuren je laten stralen en je er jonger en gezonder uit laten zien.

De kleurenanalyse is gebaseerd op de kleurenleer van Johannes Itten. De opleiding tot kleurenconsulente heb ik gevolgd bij de Nederlandse Organisatie voor Kleurenconsulenten ‘Harmony in Colours’. Zij hanteert het vier seizoenen systeem te weten:

Werkwijze

Door het draperen van verschillende sjaals rond je schouders ontdekken we samen welk seizoen voor jou het meest voordelig is. Er zijn meer dan 70 verschillende kleuren sjaals beschikbaar.

Tijdens de kleurenanalyse wordt het duidelijk of kleuren met een gele, warme (gouden) ondertoon of kleuren met een rood/blauwe, koele (zilveren) ondertoon het beste bij je passen. Deze warme of koele kleuren komen overeen met de teint van je huid, de kleur van je ogen en je haarkleur die ook warm of koel van ondertoon zijn. Zo ontdek je of de gedempte kleuren of juist de heldere kleuren het best bij je passen.

Na de analyse ga je naar huis met een stevige kleurenwaaier met 50 kleuren. Deze waaier kun je gebruiken tijdens het kopen van kleding zodat je: