Visie

Wanneer je staat in je innerlijke kracht
lever je moeiteloos en met plezier
jouw eigen specifieke bijdrage aan het leven.

Kleurrijk van binnen met een energetische behandeling / healing

Ontdek hoeveel beter je je voelt na een behandeling waarin jouw energiesysteem wordt geschoond en je gronding wordt hersteld. Reiniging van bewust en/of onbewuste blokkades op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.Healing

Energetische behandeling / Healing

Elk mens wordt wel eens geconfronteerd met momenten in het leven waarop het niet zo lekker loopt. Je voelt je vermoeid, bent lusteloos, je kunt je niet concentreren. Of je hebt last van duizeligheid, kortademig of hyperventilatie, hoofdpijn, druk op het hoofd, oorsuizen, onrustige benen. Je raakt je baan kwijt, je relatie loopt stroef, je hebt een dierbare verloren, je hebt te maken met een burn-out.

Allemaal symptomen die je leven uit balans kunnen halen. Soms weet je gewoon even niet wat er aan de hand is, maar je voelt wel dat het niet lekker loopt. Vaak resulteren ingrijpende gebeurtenissen in je leven in fysieke klachten.

Een energetische behandeling kan ruimte geven.

Het uitgangspunt van een energetische behandeling is het opzoeken en verlichten van de oorzaak van psychische- en of fysieke klachten. Ervaringen die je in jouw leven als traumatisch hebt ervaren waardoor energie opgeslagen en geblokkeerd is geraakt worden stukje voor stukje opgeruimd. Dit gebeurt op energetisch, mentaal, emotioneel en fysiek niveau. Het gevolg is dat je weer volledig in je kracht komt te staan, tot bloei komt en in al jouw pracht gaat stralen.